El CG Puigcerdà subcampió de la Lliga Nacional

El guanyador de la final ha estat l’equip aragonès Club de Gel Jaca, Campió de la Lliga Nacional d’Hoquei Gel 2014-2015.
 
Ahir 7 d’abril de 2015 es va celebrar la final de la Lliga Nacional d’Hoquei gel entre l’equip català CG Puigcerdà i l’equip aragonès Club Gel Jaca, que es va imposar per 5-1, coronant-se Campió de Lliga 2014-2015. 

Una final de Lliga a cinc partits

Aquesta final de la Lliga Nacional ha estat a cinc partits, i va començar a Jaca amb els dos equips empatats a una victòria. En la primera trobada van guanyar els de Jaca per 3 gols a 2, amb gol d’or a la pròrroga, mentre que en la segona la victòria va ser pel CG Puigcerdà que es van imposar pel mateix marcador de 2-3, posant la final emocionant causa de la gran igualtat dels dos equips. 

A Puigcerdà es va celebrar el tercer partit amb victòria del CH Jaca 2-5, quedant a una sola victòria d’aconseguir el títol de Lliga. Lluny del desànim, els ceretans tornaven a igualar l’eliminatòria amb un ajustat marcador de 2-1. La victòria del Puigcerdà igualava l’eliminatòria pel títol a dos triomfs per a cada equip, i ja només quedava un últim cartux, el cinquè partit al pavelló de gel de Jaca que es va resoldre a favors dels locals per 5-1. 

Font: FEDH