El C.G.Puigcerdà aconsegueix la victòria davant el SAD Majadahonda

El passat dissabte 23 d’octubre l’equip d’hoquei gel, Club Gel Puigcerdà, s’enfrontava al SAD Majadahonda on l’equip català va portar les regnes del partit tot i que el Majadahonda no els hi van posar les coses fàcils.

La primera part del partit va començar i va finalitzar amb un clar domini del Puigcerdà. L’equip local va crear moltes oportunitats i també va saber aprofitar, quan tocava, la superioritat numèrica. Una d’aquestes ocasions va acabar en gol quan el Puigcerdà jugava amb quatre jugadors i el Majadahonda amb 5. Van ser els encarregats d’efectuar-lo Juan Brabo i Marc Bosom, que va aprofitar, amb molt d’encert, el rebot del llançament del seu company. La primera part finalitzava amb el marcador 1-0.

Després del descans, un gol de Ramón Morer en power-play feia arrancar la segona part. Un període condicionat per les expulsions del Puigcerdà ja que durant molta estona van jugar amb inferioritat numèrica. Com a conseqüència, el SAD Majadahonda va incrementar la seva pressió sobre l’equip local i van aprofitar per crear moltes oportunitats de les quals tan sols una va fer-se efectiva. Va ser al minut tretze quan el SAD Majadahonda anotava el primer gol de la nit. L’encarregat de dur-lo a terme va ser Javier Senac. Val a dir que el Club Gel Puigcerdà va demostrar durant tota aquesta part que els entrenaments de la setmana havien estat productius i també que van treballar les mancances que es varen observar a Barcelona el passat Dissabte en el partit contra el Barça. La defensa va ser lluitada i organitzada. La segona part acabava amb el marcador 2-1.

L’inici de la tercera part va estar marcat pel que seria el ritme del que restava de partit. El Puigcerdà va recuperar el domini després d’una segona part molt suada a causa de les expulsions i va tornar a fer pressió davant de la porteria dels majariegos. Aquesta pressió va donar fruit al final del minut 3 quan Salva Barnola va marcar el tercer gol de la nit dels grocs i negres. Seguint amb les ocasions creades i l’increment del domini dels ceretans, al minut 11 Josep Deu va marcar el quart i últim gol de la nit per l’equip ceretà. La tensió es va palpar a la pista quan al minut 13 Daniel Hilario (CGP) va cometre una falta greu i va ser enviat a vestuaris. Al minut 14, els majariegos, van anotar el seu segon i últim gol del partit. L’anotador va ser Alexander Cumming. El partit acabava i el marcador quedava 4-2.

La primera volta de la Lliga Top 6 es tancava a Puigcerdà amb un resultat satisfactori pel Puigcerdà. El capità Salva Barnola ens explica que quan va acabar el partit es van quedar amb molt bones sensacions ja que van veure una millora incrementada. Sabien que era un partit físic i així ho va ser però els entrenaments de la setmana ja eren basats sobre aquesta idea. L’entrenador-jugador creu que el que cal treballar és materialitzar les ocasions de gol. En general bones sensacions pels ceretans després d’un partit molt treballat. La nit va acabar amb un homenatge a Dani Almendros ja que fa 25 anys des que va començar a patinar amb els colors del Club Gel Puigcerdà.