El Club de Gel Puigcerdà s’imposa 2 a 8 davant els Txuri Urdin

El passat dissabte 2 d’octubre el Club de Gel Puigcerdà va obtenir la victòria fora de casa i davant el el Txuri Urdin de San Sebastià, aconseguint la tercera victòria consecutiva en la lliga d’hoquei sobre gel.

Malgrat que els gols no van arribar fins la segona part, els cerdans van deixar palesa la seva superioritat enfront d’un equip donostiarra molt lluitador i que va defensar de manera impecable durant el primer terç, que va acabar amb empat a zero. La segona part va començar bé pels bascos que van marcar als 40 segons de començar, obra de Txetxu Gabilanes. Tres minuts després, Kotlarik empatava, amb assistència de Muñoz. I 30 segons més tard, una escapa de Bosom, avançava el marcador pel Puigcerdà. L’1 a 3 el faria Cucurell, que va culminar una jugada iniciada per Kotlarik i Muñoz. Però a dis minuts del final de la segona part, Michelena va escurçar distàncies pels locals i va fer pujar el 2 a 3 en el marcador.

Fins aquest moment el marcador va estar renyit, si bé, l’equip cerdà es veia lleugerament superior al local. Una superioritat que es va fer més palesa en el tercer període, on el Puigcerdà va fer cinc gols, i no en va encaixar cap. Els gols cerdans de la tercera part van ser obra de: Muñoz (2), Kotlarik, Pereiro, i Brabo.

Amb aquesta victòria el Puigcerdà suma 9 punts en tres partits de lliga i se situa líder en la taula, per davant del Jaca, amb sis punts, aconseguits en dos partits. La pròxima jornada els groc i negres disputaran una jornada de la Copa Pirenaica contra l’Anglet Hormadi, a casa dels bascos.

Per la seva banda, en la resta de jornades, el Majadahonda va caure a casa davant el Jaca per 3 a 9, i el Barça es va imposar a l’Anglet per 6 a 2.