El Club de Gel Puigcerdà s’imposa als madrilenys de Majadahonda 3 a 9

El passat dissabte 18 de setembre el Club de Gel Puigcerdà va rivalitzar a terres madrilenyes amb el CH Majadahonda, aconseguint la victòria 3 a 9, donant inici a la lliga d’hoquei patins

El protagonista del partit va ser Marc Bosom que fa fer un had trik. Els groc i negres van deixar palesa la superioritat des de l’inici de partit, si bé els gols no van arribar fins passats els primers deu minuts de partit. El tècnic, Peter Oppitz es va mostrar satisfet amb el rendiment de la plantilla. Una plantilla que aquest any ha apostat per incorporar més jugadors del planter, i que només juga amb dos estrangers, dels tres que permet jugar el reglament del campionat.

El pròxim dissabte el repte serà superar al FC Barcelona en el primer partit dels cerdans que faran a casa. L’equip debutarà amb moltes ganes de demostrar el valor dels joves jugadors del planter. Per la seva banda, el Barça va debutar la setmana passada perdent a casa contra el CH Jaca, que a priori es presenta com el club favorit d’aquesta temporada. Els aragonesos es van desfer sense massa problemes dels blaugrana per un resultat de 4 a 8.

Informa Club de Gel Puigcerdà