El club de gel Puigcerdà s’imposa davant l’equip de Majadahonda 7 a 6

El passat dissabte 30 d’octubre l’equip groc i negre va guanyar per un gol el club d’hoquei Majadahonda, aconseguint només dos punts per la lliga

L’equip groc i negre travessa els seus pitjors moments en el gel. La prova d’aquest fet és que el Majadahonda no aconseguia puntuar a Puigcerdà des de feia 12 anys, des de què els madrilenys van guanyar l’única lliga del seu palmarès amb un equip amb 13 estrangers. El nou entrenador groc i negre, Gabi Masó, debuta en un moment força complicat per la plantilla, amb molt poca disciplina sobre el gel. El Puigcerdà necessita retrobar el seu joc i disciplinar la plantilla que va rebre fins a 11 expulsions.

En el partit del passat dissabte 30 d’octubre, només la pròrroga va servir per salvar l’honor dels puigcerdanencs, amb un gol de Bastien Tona que va fer pujar el 7 a 6 definitiu, segons després de què el porter groc i negre, Peter Betinec fes una aturada clau que va deixar amb la boca oberta tothom. Amb aquest resultat el Puigcerdà s’enduia 2 dels tres punts en joc, i el Majadahonda un punt històric pel seu equip, ja que la majoria de jugadors madrilenys no l’havien aconseguit mai.

Els jugadors van mancar de disciplina i col·locació, i van pecar d’excés de confiança i de manca de respecte al rival. Tot i que la plantilla groc i negra és va veure clarament superior, l’equip en conjunt es va anar fent cada vegada més petit, i menys centrat en el partit. Per contra, els madrilenys que van començar perdent per 0 a 2, van aprofitar la manca d’intensitat pel Puigcerdà per portar el partit al seu terreny. Al final de la segona part el marcador estava en un ajustat 3 a 2.

A pocs minuts de l’inici de la tercera part, els madrilenys van empatar, i poc després es van avançar fins a 3 a 5. Masó va demanar un temps mort que va servir per fer reaccionar els seus jugadors, que pocs minuts van empatar el partit, i es van avançar d’un gol 6 a 5. Però la desconcentració i la manca de temperament va provocar dues expulsions nefastes pel Puigcerdà, que va deixar amb inferioritat l’equip groc i negre en el moment clau de partit. De nou, un error que tornava a obrir el partit per als madrilenys que van empatar a sis, resultat que es va mantenir fins el minut 60.

La pròrroga va començar amb desavantatge pel Puigcerdà, que jugava amb un home menys. Una jugada dels madrilenys va finalitzar amb dos homes sols davant del porter del Puigcerdà, que va salvar el partit quan tothom ho veia molt cru. Betinec, el porter del Puigcerdà va fer una gran parada i poc després Tona, aprofitava un puc perdut a la meitat de la pista i culminava una ràpida escapada en solitari que va acabar al fons de la porteria del Majadahonda.

Per part del Puigcerdà els gols van ser per: Kotlarik (2 gols); Muñoz (1 gol); Bosom (1 gol); Brabo (1 gol); Barnola (1 gol); Tona (1 gol).