El Club d’Esquí Port del Comte guanya el premi Tots Fem Colla de Llet Nostra

El Club rebrà el premi durant l’acte de cloenda i lliurament de premis de la FCEH que tindrà lloc el proper dissabte 17 de maig al Parc Olímpic del Segre. 

Llet Nostra, Patrocinador oficial de la FCEH i dels seus clubs des de fa dues temporades, ha estat present en un gran nombre de competicions del calendari federatiu 2013-2014 a més de formar part de la vida de les xarxes socials de clubs i FCEH. Són moltes les fotografies, vídeos i mencions que s’han generat per part de tota la família federativa fruit d’aquest patrocini, a més de grans i divertits moments entre els més petits. 

Han estat molts els esportistes i famílies que han participat en els seus concursos i jocs a llarg de tota la temporada d’hivern. Els batuts “Glop” de Llet Nostra han estat presents a moltes de les curses dels esportistes donant forces als més petits i les accions de la marca promocionant l’alimentació sana han arribat a molts infants. 

Els clubs d’esports d’hivern que han format part del projecte han estat reconeguts per part de Llet Nostra pel seu compromís amb la marca, tant a les pistes d’esquí com a les xarxes socials, un compromís que Llet Nostra vol fer tangible atorgant el guardó ‘Tots Fem Colla’ al club més actiu de tota la temporada; el Club d’Esquí Port del Compte. Llet Nostra estrena així la primera edició del Premi #totsfemcolla que consta d’un txec regal de 3 mesos de llet gratis per a tots el socis federats del club premiat. El txec es lliurarà durant l’acte de cloenda i lliurament de premis que tindrà lloc el proper dissabte 17 de maig al Parc Olímpic del Segre. 

Enllaços relacionats
Àlbum llet nostra i FCEH