El Club Gel Puigcerdà, subcampió de la Lliga Nacional Top6

El Club Gel Puigcerdà s’ha proclamat subcampió de la Lliga Nacional Top6 d’hoquei sobre gel després de perdre el tercer partit de la final davant l’Aramón CH Jaca, que s’ha proclamat, per tercer any consecutiu, campió de la Lliga Nacional d’Hoquei Gel Top6.

El conjunt aragonès arribava a Puigcerdà amb una avantatge de dues victòries a cero als dos primers partits i va aconseguir el títol imposant-se en el tercer partit per 2-4.

En la trobada de diumenge, Adrián Ubieto va estar l’encarregat d’obrir el marcador en el quart minut de partit, però els locals no van trigar a reaccionar i van donar la volta al resultat amb gols de Daniel Ortega i Marc Bosom aprofitant dues superioritats numèriques .

Abans del descans, Desi Pérez igualava el xoc per un equip jaqués que a la represa aconseguia dos nous gols, obra del mateix Pérez i de Maxim Martineau, que deixaven ja el definitiu 2-4 en el marcador a falta del tercer període.

L’equip jaqués ha sumat l’onzena Lliga Nacional d’Hoquei Gel de les 38 disputades fins ara. En la classificació d’equips amb més títols els segueix el CHH Txuri Urdin, que compta amb 9, el CG Puigcerdà amb 5, el Casc Vell de Bilbao i la Reial Societat-tots dos amb quatre, el FC Barcelona amb 3, el Biscaia amb 2 i un per a la SAD Majadahonda.