El Curling Barcelona A i el CEVA 2012 invictes a la Lliga Catalana

El Curling Barcelona A i el CEVA 2012 segueixen invictes a la Lliga Catalana de Curling després que es disputés diumenge la segona jornada a Puigcerdà. Després dels quatre partits disputats, els dos conjunts han aconseguit quatre victòries per cap derrota.

La classificació continua igual pel que fa a les 3 posicions capdavanteres, el CEVA 2012, seguit pel Barcelona A i el Puigcerdà Pànxing Carlit ocupen la primera, segona i tercera posició respectivament, després de guanyar els dos partits que es van disputar en aquesta jornada. El Curling Barcelona A va derrotara  l’Sporting l’Olla Carlos per un contundent 14-1 i a l’Sporting l’Olla Jaume per 11-6.  El CEVA 2012 va guanyar al CAEI (11 – 5) i al Curling Barcelona Victor per un ajustat 8-7. Després d’aquests dos equips que lideren la taula amb 8 punts, es col·loca el Puigerdà Pànxing Carlit, amb set, després que diumenge guanyessin al Catalunya Curling (17-4) i al CAEI (11-3). 

En quart lloc de la classificació es situa l’Sporting l’Olla Carles, amb quatre punts, que va perdre  amb el Curling Barcelona A 1-14 i va guanyar  9-5 al Puigcerdà Pànxing Puigpedrós. Empatats a tres punts estan situats, del cinquè al setè lloc, el Curling Barcelona Victor, el CEVA 2012 i el Puigcerdà Pànxing Puigpedrós. A la cua de la classificació queden, després de quatre partits disputats, el Catalunya Curling (amb 2 punts), l’Sporting l’Olla Jaume (amb un punt) i el CAEI (també amb un punt).

Les següents jornades es disputaran els dies 22 de gener i 19 de febrer al Palau de Gel de Puigcerdà

 

Resultats