El Curling Ceva 2010 campió de catalunya

Per segon any consecutiu el Curling Ceva 2010 ha quedat campió absolut de catalunya de curling amb 15 punts, 40 ends i 74 pedres, 4 pedres, seguit del Puigcerdà Pànxing Carlit amb 14 punts, 39 ends i 81 pedres i del Barcelona A amb 13 punts, 43 ends i 75 pedres. El Puigcerdà Pànxing Puigpedrós va quedar en cinquena posició amb 10 punts, 37 ends i 67 pedres i les noies del Catalunya Curling en sisena amb 8 punts, 31 ends i 66 pedres.

Aquesta 4t i última jornada final es va celebrar ahir diumenge al Palau de Gel Puigcerdà i va acollir els tres darrers partits de tots els equips de la Lliga Catalana de Curling.

La jornada va estar molt disputata i fins els últims partits no es va poder proclamar el Ceva 2010 com a campió, donat que el CC Barcelona A s’emportava el campionat si guanyava el darrer partit que finalment va perdre. En segona posició va quedar el Puigcerda Panxing Carlit seguit del CC Barcelona A.

El CEVA va dedicar la victoria al jove aranes Tonet Cavero mort la setmana passada victima d’un allaud de neu a la muntanya aranesa del Montcorbison.

Els bons resultats aconseguits a la Lliga Catalana, animen als jugadors de cares a afrontar el Campionat d’Espanya que comença aquest divendres a la pista de gel de Valdemoro (Madrid). La segona fase i definitiva del Campionat d’Espanya, es celebrarà a Puigcerdà del 13 al 15 d’abril.

Cliqueu a sobre de les imatges per ampliar-les.