El FC Barcelona 3è classificat provisional de la LNHH

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 4a jornada de la Lliga Nacional d’Hoquei Gel masculina amb dos enfrontaments molts intensos a Jaca i Sant Sebastià. El CHH Txuri Urdin es jugava seguir mantenint el liderat de la LNHH mentre que el FC Barcelona havia de guanyar per no perdre el 2n lloc de la provisional.

Dissabte a les 21: 30h va arrencar la jornada amb el primer partit entre el CHH Txuri Urdin i el FC Barcelona. L’equip donostiarra va guanyar a casa als blaugrana en un partit emocionant, en què els catalans van anar remuntant a poc a poc amb parcials (1-0, 4-0, 4-3). Els dos primers períodes van ser per als donostiarres amb gols del txec Pavel Zednik, doblet d’Ignacio Solorzano i gol final de Juan Muñoz, però lluny de rendir-se el FC Barcelona va començar a remuntar en l’últim temps amb gols de Marc Rivas, Pablo Muñoz i Pavel Dvoretskyi, que van ser insuficients per emportar-se el partit. Amb aquest resultat l’equip blaugrana perd la segona posició de la classificació provisional per baixar a la tercera amb 5 punts. 

El segon partit de la jornada va rememorar la final de la passada lliga, ja que el campió CH Jaca, va jugar a casa davant el subcampió, CG Puigcerdà, però amb un escenari totalment diferent, ja que els catalans no estan tenint la seva millor arrencada lliga (0 punts). El partit entre el CH Jaca i el CG Puigcerdà es va resoldre amb victòria per 6-3 dels jacetans, amb parcials (0-0, 3-1, 3-2). Felipe Corbo aconseguia obrir el marcador per als aragonesos en el segon temps. El segon gol també va ser per al CH Jaca materialitzat per Frederik Vaig donar Sei. El CG Puigcerdà aconseguia retallar amb gol de Zdenek Novosad, però Desi Pérez del CH Jaca va tornar a marcar. En el tercer període va haver-hi alternança de gols, CH Jaca va fer tres gols obra de Vincent Montreuil, Frederik Di Sei i Gastón González, i el CG Puigcerdà dos, Zdenek Novosad i Salva Barnola.

Classificació provisional

Amb aquests resultats l’equip basc del CHH Txuri Urdin se situa més líder de la LNHH amb tres punts d’avantatge sobre el segon classificat el CH Jaca.

1. CHH Txuri Urdin 9 punts
2. CH Jaca 6 punts
3. FC Barcelona 5 punts
3. SAD Majadahonda 4 punts
4. CG Puigcerdà 0 punts

Font: FEDH