El FC Barcelona Campió de la Copa del Príncipe 2014

El FC Barcelona s’ha proclamat Campió de la Copa del Príncep d’hoquei sobre gel 2014 després de derrotar en la final al Club Gel Puigcerdà per 9 gols a 4.

La Copa del Príncipe d’hoquei gel, celebrada a la pista de gel del FC Barcelona, ha mesurat aquest cap de setmana als quatre millors equips de la present temporada: Aramon CH Jaca, SAD Majadahonda, CG Puigcerdà i l’amfitrió, el FC Barcelona, que va aconseguir ahir la victòria després d’imposar-se al Club Gel Puigcerdà per 9 gols a 4. Els de Puigcerdà, que van arribar a disputar la final després de guanyar la segona eliminatòria contra el SAD La Nevera Majadahonda, es van veure superats per uns blaugrana que van encadenar un parcial de 4 -0 en tan sols dos minuts i mig entre els últims instants del primer terç i l’arrencada del segon.

Domini des del primer minut

I es que el FC Barcelona va dominar el partit de la final des del primer minut amb un gol d’Ernest Muratet, que era respost per Marc Paul pels gironins. Després d’un altre tant de cada equip, anotat precisament pels mateixos protagonistes, el FC Barcelona va aconseguir dues noves dianes d’Oriol Rubio i Eloi Sin que els va col·locar 4-2 al final del primer període. Només arrencar, dos nous gols barcelonins els va posar quatre puntd amunt (6-2), obrint una bretxa que va estar ja insalvable pel CG Puigcerdà. Els locals van arribar als últims 20 minuts de partit amb un marcador de 8-3 a favor seu. En aquest tram final, Marc Paul marcava el quart del seu equip i el tercer en el seu compte particular mentre que Oriol Rubio posava el definitiu 9-4.

Victòria contra l’Aramon durant la pròrroga

Els blaugrana van haver de superar en la segona eliminatòria al màxim favorit al títol i actual Campió de Lliga, l’Aramon CH Jaca, per tal d’aconseguir el seu pas a la final. La victòria dels blaugrana va arribar en la pròrroga (7-6), mentre que els ceretans van encarrilar el seu xoc davant la SAD Majadahonda en la segona semifinal després de remuntar un 2-0 inicial dels madrilenys que van acabar dominant per un clar 12-4.

FINAL COPA DEL PRÍNCIPE 2014

FC Barcelona 9 – CG Puigcerdà
Gols FC Barcelona: Lucas Poch (2), Ernest Muratet (3), Eloi Sin (1), Oriol Rubio (3)
Gols CG Puigcerdà: Marc Paul (3), Max Sahagun (1)
Parcials: 4-2, 4-1, 1-1
Àrbitre: Alexey Roshchyn Linieres: Alex García i Marc Vallet