El FC Barcelona cau davant el Puigcerdà i perd el liderat de la Lliga

El CHH Txuri Urdin acomiada el 2014 com a líder després de la derrota blaugrana davant el Puigcerdà.

L’equip sènior del CHH Txuri Urdin s’ha col·locat en 1ra posició de la Lliga Nacional d’Hoquei Gel després d’imposar a la pista del CH Jaca Jacetania per 0 gols a 3, de manera que l’equip de Sant Sebastià tanca l’any 2014 encapçalant la taula. Els donostiarres, que ocupaven el segon lloc de la classificació abans de la 3ra jornada, s’han aprofitat de la derrota del fins ara líder, el FC Barcelona a la pista del CG Puigcerdà per 8-3 en un partit que els gironins ja dominaven per un còmode 4-0 en els primers instants del segon parcial.

El CG Puigcerdà a un punt del 1er classificat

La victòria del CG Puigcerdà en el derbi català davant el FC Barcelona en la 3ra jornada permet als gironins col·locar-se en 2ona posició de la taula a un punt del CHH Txuri Urdin, encara que amb un partit menys que els donostiarres. Els ceretans arrencaven la 1ra part dominant per 2-0 amb gols de Kulikov i Ruzicka i arribaven a avançar 4-0 en el minut 21 de partit després de dos gols consecutius de Gabris i Barnola en l’inici del segon parcial. Barletta retallava distàncies per al Barça posant el 4-1, i fins i tot els visitants arribaven a posar-se només dos gols a baix (5-3) amb les dianes d’Oriol Ros i Joan Gros en els últims instants del 2on terç. En els últims minuts, els gols de Kulikov, Paul i Skovira, màxim anotador del partit amb 4 punts (1 gol i 3 assistències), posaven el definitiu 8-3 al marcador.