El FC Barcelona guanya el derbi a Puigcerdà

Dissabte 24 d’octubre a les 21:30h es va celebrar una emocionant 6a jornada de la Lliga Nacional d’Hoquei Gel amb derbi català a Puigcerdà.

Els ceretans, que pretenien a casa acabar amb la seva mala ratxa obtenint els seus tres primers punts de la lliga, no van poder imposar-se al FC Barcelona, que es va avançar molt en el marcador guanyant el partit per 1-5. El de dissabte va ser el segon derbi de la lliga amb victòria dels blaugrana, que es mantenen en posició de podi (3r). El partit va començar i va finalitzar amb domini blaugrana de principi a fi amb gols de Jakub Bauer (2), Nicklas Puertolas, Pavel Dvoretskyi i Iñigo Gainza per al Barça i un solitari gol de Vitaly Kulikov per a l’equip de Puigcerdà.

L’altre partit de la jornada va enfrontar a Donostia al líder de la LNHH, el CHH Txuri Urdin de Sant Sebastià, contra l’equip madrileny del SAD Majadahonda.Una jornada més el CHH Txuri Urdin ha aconseguit la victòria (en la pròrroga) a la Lliga Nacional d’Hoquei Gel, mantenint-se imbatut en el que va de temporada. Amb aquesta victòria l’equip donostiarra avantatja en 5 punts el CH Jaca que descansava en la Lliga aquesta setmana