EL FC BARCELONA S’IMPOSA AL CG PUIGCERDÁ

El FC Barcelona es va imposar al Club Gel Puigcerdà per 4 a 2 amb parcials de 2-0, 1-1 i 1-1, en el "derbi" entre els dos històrics rivals de l’hoquei català, disputat al Palau de Gel Blaugrana.

El conjunt dirigit per Ramón Baró, va marcar el ritme del partit durant bona part d’aquest, cimentant des del inici amb un primer parcial de 2 a 0 (gols de Morer i Boronat) i tres tirs als pals.

Semblava que el conjunt ceretà a la represa prenia més la possessió del puck, tot i que els culers van tornar a marcar per mitjà de Juan Muñoz, posant el 3-0 al marcador. No va parar el bàndol visitant, reduint diferències per mitjà de Pablo Muñoz (3-1), arribant així al segon descans.

En el tercer, el Puigcerdà que ahir dirigia des de la banqueta Gabi Masó, es va bolcar amb tot el que el seu curt banqueta li permetia i la recompensa arribaria mitjançant el capità i vaixell insígnia del club de la Cerdanya: Salvador Barnola posaria el marcador 3 – 2 amb set minuts per disputar-se. El Barça a causa de les penalitzacions es va veure obligat a jugar moltíssims minuts en inferioritat, amb el consegüent desgast, fins que Juan Muñoz a falta de 14 segons per al toc de botzina final, va sentenciar definitivament la contesa amb el segon del seu compte particular.