El GP Iberdrola ja ha proclamat els Campions de 2014


El 3è Gran Premi Iberdrola, competició del 22è Cirtuit Interclubs d’Esquí Alpí i patrocinada per Iberdrola, s’ha celebrat a La Molina durant el primer cap de setmana de març.

El club CEAP va ser el club organitzador de la prova que va tenir lloc a la pista Solell i que va obrir a les 11:45 hores amb la disputa d’un Gegant. En categoria U14, el primer calaix del podi va ser per Natalia Cubarsi del SCC i per Alejandro Pons del CANMC. Ariadna Orfila del EEC i Max Llover del CEAC van ser els més ràpids de la categoria U16. Dels Veterans A, els guanyadors van ser Monica Gavalda del CIM i Jordi Selga del CANMC, mentre que en Veterans B, categoria amb només participació masculina, va pujar al primer calaix Lluis Peidro del CANMC. En U18 els campions van ser una corredora del MEGA, Paula Deu i un corredor del MLEC Carlos Jove, mentre que en U21, el CEAC es va dur tant el podi masculí com el femení de la mà dels esportistes Clara Jimenez i Joan Masdeu. Finalment en Sènior la victòria va ser per Pau Miranda del MEGA.

A les 10:00 hores del diumenge, els Interclubs van continuar la competició amb la celebració de la prova d’Eslàlom a la pista El Padrò. En U14 els més ràpids van ser Maria Cendra del CANMC i Alvaro Badia del LLIVIA. Mireia Torrent del PC i Albert Bisbe del CEAC es van dur el primer podi en U16. La corredora del CIM Monica Gavalda del CIM i el corredor del UEC-M Antonio Comas van guanyar en Veterans A, mentre que Lluis Peidro va pujar de nou al primer calaix del podi en Veterans B. El CANMC va fer primer en la categoria U18 de la mà de Judith Alba i Marc Relat. En U21, el CEAC es va dur tant el podi masculí com el femení de la mà dels esportistes Clara Jimenez i Joan Masdeu. Finalment en Sènior la victòria va ser per Pau Miranda del MEGA. La propera competició del Circuit Interclubs d’esquí alpí de la FCEH serà el 33è GP Catalunya que tindrà lloc el proper 8 de març a Ordino.

Enllaços relacionats
Resultats