El grup de tecnificació prepara els objectius de temporada a La Rabassa

El grup de tecnificació d’esquí de fons de la FCEH està integrat pels esportistes Pepa Garcia, Paula Martínez, Carola Vila, Gral Sellès, Julen Armendariz, Bernat Galceran, Mario Parodi, Marta Cester, Lydia Iglesias, Oscar Jorba, Berta Morral, Cecs Colell i Rita Auladell.

Del 19 al 22 de novembre els membres del grup de tecnificació d’esquí de fons de la FCEH han estat concentrats a La Rabassa. Segons el tècnic esportiu, entrenador  i responsable de l’equip Edu Pubill, ‘era una concentració que estava dins el nostre programa esportiu, i que al tenir una mica de neu a la Rabassa, l’hem pogut fer aquí a prop de casa’. 

Aquesta ha estat la segona concentració que ha realitzat l’equip de fons a la neu amb el propòsit de seguir preparant els objectius competitius, que comencen en dues setmanes a Bessans (França) amb una prova FIS. ‘La valoració d’aquests dies a La Rabassa ha estat molt positiva, perquè tot i que no hi havia una gran quantitat de neu, s’ha pogut treballar en bones condicions, a prop de casa, estalviant un desplaçament molt més costós’, afegeix Pubill.