El Memorial Albert Pardo ja te nova data de celebració

Les noves dates de celebració del MEMORIAL ALBERT PARDO seran els propers 21-22 de gener a LA MOLINA a la pista Roc Blanc. Aquesta prova forma part de la 29a LLIGA CATALANA ABSOLUTA, JUVENIL I CHALLENGE D’ESQUÍ ALPÍ i se celebrarà sota l’especialitat d’Eslàlom, homes i dames.

L’objectiu d’aquest Memorial es lloar com es mereix la figura de l’Albert, periodista del Mundo Deportivo que ens va deixar després d’una vida molt vinculada, personal i professionalment, als esports d’hivern. Aquesta prova mantè viu el seu record per a que les noves generacions coneguin un dels grans impulsors dels esports de neu als mitjans de comunicació

El termini de la inscripció a la prova finalitza el dimarts 17 gener a les 20:00 hores. La inscripció dels corredors s’ha de formalitzar a través de la EXTRANET de la RFEDI i es imprescindible estar en possessió de les Llicències FIS i Estatal vàlides per a la Temp. 2011-2012.

El preu es de 20 € per corredor i dia de competició. 

La confirmació de les inscripcions es farà divendres 20 a les 19:30 h i seguidamente tindrà lloc el sorteig de dorsals a les 20:00 h. a l’Edifici Picnic de La Molina.

Per consultar la nota informativa cliqueu el link.

Nota Inf Mem Albert Pardo