El Palau de Gel de Jaca acollirà aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya absolut de patinatge sobre gel 2011

El Palau de Gel de Jaca acollirà aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya absolut de patinatge sobre gel 2011, una prova que compta amb un cartell d’autèntic luxe, amb la presència tots els esportistes ADO de la Federació espanyola de Esports de Gel. En aquesta edició 2011 prendran part 41 patinadors de dotze clubs enquadrats en deu categories: individuals sènior, júnior i novice, parelles i dansa.

Fins a Jaca viatjarà la nostra patinadora catalana Irene Manau. La Irene es troba en la seva millor temporada ja que fa poc va estrenar-se en la categoria ‘Novice’ i va aconseguir un tercer lloc en la seva primera participació internacional en el Lombardia Trophy disputat a Milà (Italia) el passat mes de setembre i les segones posicions a la Copa CEGVA de Vielha i en l’Open Internacional d’Andorra.

El defensor del títol nacional en la categoria sènior masculina serà Javier Raya, que arriba a Jaca en un gran estat de forma, com ho acredita la cinquena posició aconseguida la setmana passada a Golden Spin de Zagreb (Croàcia). Raya es va imposar a Fernández l’any passat gràcies a un gran programa llarg en el campionat celebrat a Barcelona. En categoria femenina, la gran favorita és Sonia Lafuente.També competiran al torneig de Jaca la parella formada per Alexandra Rodríguez i Aritz Maestu i els duos de dansa de Celia Robledo i Luis Fener i de Sara Hurtado i Adrià Díaz.