El Parc del Segre acull el lliurament de premis de Copa Catalana i Copa Nins

Els circuits d’esquí fons de la Copa Catalana i la Copa Nins ja tenen esportistes i club Campió de la temporada 2015-2016. El lliurament de premis va tenir lloc a El Parc del Segre el passat dissabte 30 d’abril. 

El Parc del Segre va acollir el passat dissabte 30 d’abril el lliurament de premis de la Copa Catalana i la Copa Nins d’esquí de fons 2015-2016. La jornada va reunir fondistes i tècnics dels clubs d’arreu del Pirineu. Els participants també van poder realitzar durant el matí activitats al canal olímpic. 

Celebrades el conjunt de proves que han conformat el circuit de fons de la Copa Catalana 2016, els esportistes proclamat líders en les diferents categories i que van pujar al podi van ser Ricard Miquel i Marta Folch del PEC en Veterans 1, Ezequiel Esteve (CEC) en Veterans 2, Louise Brown (IND) i Sadurní Betriu (CEFUC) en Sènior, Sergi Brau (CENA) en U20, Marc Vidal (ANEC) i Rita Auladell (PEC) en U18 i finalment Cesc Collel (CEFUC) i Martina Barres (PEC) en U16. 

Quan al circuit de la Copa Nins 2016 de la disciplina, els guanyadors van ser Queralt Gamisans (PEC) i Martin Morales (BELLVER) en U14, Martina Miquel (PEC) i Aniol Borrel (PEC) en U12, Martina Sellés (BELLVER) i Arnau Miquel Folch (PEC) en U10, Joana Puig (BELLVER) i Jofre Puig (BELLVER) en U8 i finalment Emma Andreu (CENA) i Ton Gabarro (BELLVER) en U6, 

Segons cap de comitè d’esquí de fons de la FCEH Sadurní Betriu:  ‘Ha estat un any difícil a causa de les condicions de neu, però crec que amb l’esforç de moltes parts implicades hem fet possible que el projecte surti endavant. Pel que fa a les curses ha estat un any també complicat perquè els esportistes han hagut que canviar dates de competicions amb tot el que això comporta, però al final s’ha pogut realitzar una bona part de la Copa Catalana amb bona participació. Tenim bones i noves idees per millorar el circuit català d’esquí de fons i mirarem de posar-les en pràctica en la propera temporada’. 

Club d’Esquí Puigcerdà (PEC) millor club d’esquí de fons 2016

Pel que fa la classificació per clubs, el club català líder de la 11a edició de la Copa Catalana i de la 6a Copa Catalana Nins va ser el Club d’Esquí Puigcerdà (PEC) amb un total de 3.085 i 3.366 punts, respectivament. El segon classificat de la Copa Nins amb 3.143 punts va ser el BELLVER i el tercer el CENA amb 2.104. Quan a la Copa Catalana, van completar el podi el club el CEFUC com a segon classificat amb 2.368 punts i el CENA també com a tercer amb 2.207 punts. 

Enllaços relacionats
Final 11a Copa Catalana 
Final 6a Copa Nins