El patinador del FC Barcelona Ton Cònsul es trasllada al Canadà

El patinador júnior del FC Barcelona traslladarà els seus entrenaments individuals i de parelles a Montreal per iniciar un nou projecte al costat de la seva nova parella la patinadora Alexanne Boullion. 

El patinador aranès de 18 anys  Ton Cònsul Vivar, jove promesa de l’elit del patinatge artístic sobre gel, viatjarà el proper 9 de juliol a Canadà (Montreal) on començarà una nova etapa de la seva carrera professional sota les ordres de Bruno Marcotte, que actualment té en el seu equip a la parella campiona del Món 2016, formada per Meagan Duhamel i Eric Radford.

‘Després de 4 anys magnífics a Barcelona entrenant al costat del Patrick i la Marta, d’haver fet la selectivitat i haver començat la meva carrera universitària, em trasllado a Montreal (Canadà), per continuar amb la meva carrera esportiva’, ha publicat el patinador aranès al seu perfil de Facebook. 

Ton iniciarà a Canadà un nou projecte esportiu al costat de la seva nova parella Alexanne Boullion competint per tota Espanya i entrenant sota la tutel·la de Bruno Marcotte i Richard Gautier. Ton Bruno Marcotte està considerat un dels millors entrenadors de parelles del món. 

El patinador ha estat els dos últims anys subcampió d’Espanya i els seus objectius de cara a la propera tempora és aconseguir  liderar el Campionat d’Espanya a Vielha al desembre de 2016 i  poder sumar els punts per anar al Mundial de la Xina del proper mes de març de 2017.

Ton ha estat vinculat al programa de tecnificació de patinatge artístic sobre gel de la FCEH des de la temporada 2011, quan va començar com a Infantil, i ha residit des de setembre de 2012 a la Residència Blume de Barcelona seguint un pla d’entrenament i estudi al costat dels seus entrenador Patrick Capmartin i Marta Andrade.