El Pla de Beret acull el Campionat de Catalunya Individual

El Club Aranés d’Esports d’Iuèrn (CAEI) organitza aquesta competició que atorgarà medalla als Campions i Campiones de Catalunya Individual de la disciplina. Hi participen tots els esportites de tecnificació de fons de la FCEH excepte Gral Sellés i Paula Martínez que estan entrenant a Noruega.

El proper cap de setmana 7 i 8 de febrer el Pla de Beret acollirà la celebració del Campionat de Catalunya Individual d’Esquí de fons sota la tècnica clàssica amb sortida cronometrada. La competició es disputarà a 4 distàncies: 2,5 quilòmetres (Benjamí i Infantil 1 masculí); 5 quilòmetres (Infantil 2 masculí i femení i Cadet femení); 7,5 quilòmetres (Cadet masculí), 10 quilòmetres (Júnior 1 masculí i Júnior 2, Sènior i Màster femení) i 15 quilòmetres (Júnior 2, Sènior i Màster masculí). Cada 30 segons sortirà un fondista, que en funció de la seva categoria, realitzarà una d’aquestes 4 distàncies estipulades segons el reglament de la FIS. 

La competició donarà el tret de sortida el diumenge 8 de febrer a partir de les 10:30 hores. Es lliuraran medalles de campió i campiona de Catalunya als tres primers classificats  de cada categoria pertanyents a clubs de la FCEH i premis als tres primers classificats dels 15 quilòmetres homes i 10 quilòmetres dones de la classificació general de qualsevol federació territorial.

Els campions de la passada edició van ser Roc Vilaró i Eva de la Hera (Bellver) en Benjamí; Miquel Visa (PEC) i Jana Selles (Bellver) en Infantil 1; Maria Selles (ANEC) i Cesc Collel (CEFUC) en Infantil 2; Mònica Doria (CEFUC) i Roger Espinet (CAEI) en Cadet; Lydia Iglesias (ANEC) i Jan Segalàs (ANEC) en Júnior 1; Marta Cester (ANEC) i Mario Parodi (PEC) en Júnior 2; Laia Aubert (CENA) i Sadurní Betriu (CEFUC) en Sènior i Jaume Forcada (PEC) en Màsters. 

Enllaços relacionats
Nota Informativa