El Puigcerdà H3C (Sub-15) i el FC Barcelona (Sub-18) campions de la Copa Catalana

Aquest cap de setmana la pista de gel del FC Barcelona ha acollit els partits de tornada de la Copa Catalana d’hoquei gel 2013 en les categories Sub – 15 i Sub – 18. Després que el FC Barcelona guanyés els partits d’anada en les dues categories, aquesta Copa Catalana ens ha deixat com a campions en Sub-15 al Puigcerdà H3C i en Sub -19 al FC Barcelona

D’una banda el partit disputat en categoria Sub-15 entre el FC Barcelona i el Puigcerdà H3C va cloure a favor del segon equip amb un marcador de 4 – 7. Tots dos equips van oferir un duel molt renyit que finalment va coronar als de Puigcerdà com a 1ers classificats del torneig.

D’altra banda, el Sub-18 va estar dominat des del principi per l’equip local que va col·locar 8 gols a la porteria dels de Puigcerdà, alineació que només va respondre amb un gol en el segon període. 

La organització del FC Barcelona va fer una tasca extraordinària. Llet nostra, proveïdor oficial de la FCEH, va estar al costat dels esports de gel col·laborant en aquest torneig de la Copa Catalana Hoquei Gel 2013.

Guanyadors Copa Catalana Hoquei Gel 2013
Sub-15 – CG Puigcerdà
Sub-18 – FC Barcelona