El Puigcerdà posa en pràctica el seu nou estil amb una important victòria contra el Txuri per 10 a 5

La incorporació de Sacharuk al cos tècnic del primer equip ha estat un revulsiu per una plantilla molt motivada. El Tècnic canadenc imposa un nou estil de joc que entusiasma el públic cerdà

El Club Gel Puigcerdà desplega un nou sistema de joc que dona els seus primers fruits imposant-se al Txuri Urdin, en un partit molt intens, amb resultat final de 10 a 5. La incorporació del tècnic canadenc Lawrence Sacharuk al costat de Gabi Masó ha estat un revulsiu per l’equip. El joc de les darreres setmanes ha quedat esborrat per un nou sistema de joc amb estil més americà. Els jugadors groc i negres també van fer una gran reflexió durant aquesta setmana i el dissabte a la nit van demostrar que són una gran plantilla, amb opcions d’arribar a la final si el treball segueix en aquesta línia. A més, el nou estil del Puigcerdà va entusiasmar el públic cerdà, que va vibrar i animar el seu equip.

El match va ser molt intens des del seu inici, i si bé, els groc i negres es van avançar en el marcador amb un 2 a 0, els donostiarres no estaven disposats a deixar el partit i van escurçar distàncies, el que va fer que la primera part fos molt vibrant i amb molts gols, cosa que va fer despertar el públic que veia que el seu equip havia resurgit amb un nou esperit de superació i amb moltes ganes de demostrar la seva valia. Amb aquesta lluita i empenta, va arribar el tercer gol del Puigcerdà, al final de la primera part (3 a 1).

La lluita entre els dos equips va continuar molt igualada, i el joc físic i agressiu de les dues plantilles va agradar molt al públic de Puigcerdà.

Els atacs eren constants i els locals van demostrar que la qualitat del seu equip va és superior amb grans detalls tècnics en atac de Kotlarik, Brabo, Muñoz, Barnola, Tona, i Bosom. I una defensa seriosa i col·locada. Els parcials dels altres dos terços va ser de 5 a 3, i de 2 a 1.

La nota negativa van ser les excessives expulsions del Puigcerdà, un aspecte que encara ha de millorar aquest equip, així com treballar per seguir la consolidació del nou posicionament sobre la pista i evitar deixar espais al rival. El Puigcerdà va notar també la baixa, per lesió, de Dani Almendros, que té unes molèsties als abductors, i que s’espera que estigui a punt per l’enfrontament amb el Jaca.

En la resta de resultats de la jornada, el Jaca es va imposar al Majadahonda per 10 a 1, i el Barça a l’Anglet per 11 a 1.

La pròxima jornada serà de descans per la concentració de la selecció espanyola a Romania. No serà fins el dia 20 d’aquest mes que els groc i negres no tornin a jugar. En aquesta ocasió tindran al davant l’actual líder invicte, el Jaca. Serà una bona ocasió per veure el funcionament del nou sistema de joc i intentar donar la sorpresa.