El Puigcerdà Rosta segueix liderant la classificació de Lliga Catalana

Disputada la 3a jornada de la Lliga Catalana de Cúrling, l’equip Puigcerdà Rosta segueix liderant la classificació seguit de l’Sporting l’Olla Carlos i el CEVA Oço. Els 3 equips han aconseguit mantenir-se en les posicions de preferència després de la competició.

Aquest diumenge 19 de gener la pista de gel de Puigcerdà va acollir la celebració de la 3a i penúltima jornada de la Lliga Catalana de Cúrling 2014. A les portes de disputar-se l’última de les jornades el proper 9 de febrer, l’equip Puigcerdà Rosta segueix líder de la classificació provisional després d’aconseguir la victòria davant el Barcelona CC Black (6è classificat) per 6 a 3 i l’empat a 4 davant el Barcelona CC Red (4t classificat). L’Sporting l’Olla Carlos també es manté com a segon classificat de la taula provisional després de guanyar per 11 a 2 al Puigcerdà Cols (10è classificat) i perdre per 5 a 6 davant el Ceva Oço. Finalment, el Ceva Oço continua ocupant la tercera plaça després d’un empat a 5 contra el Puigcerdà Trinxat (9è classificat), i les dues victòries davant l’Sporting Olla Cyril per 6 a 3 i davant l’Sporting Olla Carlos per 6 a 5.

La competició va arrencar diumenge amb la primera ronda de partits a les 9:00 hores del matí, mentre que la segona i tercera ronda es va jugar a les 11.15 hores i a les 13.30, respectivament. La Lliga Catalana de Cúrling es una competició en la qual es poden inscriure tots els equips catalans que pertanyen a clubs de la FCEH. Cal citar que en aquesta 3a jornada, l’equip de BCN Blues no es van presentar a la competició per la qual cosa va ser desqualificat del torneig. D’aquesta manera, en lloc d’11 equips seran 10 els conjunts que disputaran la jornada final d’aquesta Lliga Catalana de Cúrling el proper 9 de febrer a Puigcerdà.