El Puigcerdà supera dificultats i aconsegueix guanyar l’Escor Bakh

Diumenge 22 de gener és  va celebrar la 3a jornada de la Lliga Catalana de Curling a la pista de gel del Club Poliesportiu de Puigcerdà.

Després de patir una primera part en desavantatge i marxant a vestuaris amb el marcador 2-0 a favor de l’equip basc, el Puigcerdà va sortir disposat a canviar el marcador donant-li una volta de 180º. A la segona part, va marcar cinc gols mentre que l’Escor Bakh en feia tan sols un. La tercera part va estar protagonitzada per l’actuació de Peter Trokan, que va ser l’autor dels dos últims gols.

El partit acabava amb el marcador 3-7 a favor del Puigcerdà que va demostrar que davant les adversitats s’ha de fer pinya per poder avançar i canviar el ritme d’un partit. Caldrà veure com es desenvolupa el pròxim partit contra el Barcelona a Puigcerdà.

Un cop passat l’equador de la Lliga, els equips més ben classificats per aconseguir el títol són el CEVA 2012, el Barcelona A i el Puigcerdà Pànxing Carlit que ocupen la primera, segona i tercera posició respectivament.
Ara per ara, hi ha 3 equips que s’estan destacant , sobretot l’equip junior del CEVA, que es perfila com a favorit a falta de la darrera jornada dins d’un mes. Tots els equips hauran de jugar 3 partits. Pel que fa als altres equips locals, el Puigcerdà Pànxing Puigpedrós ocupa la setena posició i les jugadores del Catalunya Curling la vuitena.

La darrera jornada es disputarà el diumenge 19 de febrer, també a la pista de gel del Club Poliesportiu Puigcerdà.

Cliqueu a sobre de la imatge per veure la classificació actual.