El rècord del món per TV3

5000 participants faran possible el rècord mundial de Baixada de Torxes (135 km) aquest dissabte a La Molina+Masella (Alp 2500). L’esdeveniment tindrà lloc amb motiu del Dia Mundial de la Neu (World Snow Day)i 5000 participants donaran suport a la candidatura olímpica Barcelona-Pirineu Jocs Olímpics i Paralímpics d’Hivern 2022. El rècord del món de baixada de Torxes es retransmetrà per Televisió de Catalunya.  

En aquesta jornada històrica, 5000 participants amb torxes il·luminaran tot el cel de la Cerdanya, amb l’objectiu de superar els rècords anteriors celebrats en diversos dominis esquiables internacionals. Aquest gran repte se celebrarà amb motiu de la primera edició de la campanya del World Snow Day, promoguda per la Fédération Internationale de Ski – FIS.

L’esdeveniment dóna suport a la candidatura dels Jocs Olímpics i Paralímpics d’Hivern Barcelona-Pirineu i es farà una retransmissió per Televisió de Catalunya a través dels seus canals: TV3, Esport3 i 3/24. A la xarxa  es podrà obtenir informació i seguir el Rècord mundial de Baixada de Torxes arreu del món a través de les següents webs i xarxes socials:  
     
www.lamolina-masella.cat

www.lamolina.cat

www.masella.com

www.tempsdeneu.cat

www.tv3.cat

www.world-snow-day.com

Es realitzaran diferents itineraris per tal d’omplir la muntanya de l’espectacle de foc i la neu. Formant part de la baixada general, i amb la col•laboració del Centre d’Esports Adaptat de La Molina a la pista Bosquet, se celebrarà la baixada per a persones amb discapacitat. Tanmateix en el Parc Infantil ubicat a Pista Llarga tindrà lloc una baixada infantil per als més menuts amb varetes lluminoses.

Les inscripcions es poden realitzar a través dels procediments següents:

1. A través dels clubs i les escoles de La Molina i de Masella. 
2. Un sorteig entre els teleespectadors del programa Temps de Neu, de Televisió de Catalunya, a través de www.tempsdeneu.cat
3. Directament a les oficines centrals de les estacions d’esquí de La Molina i de Masella.
4. A través de la botiga on-line de La Molina. 

Cliqueu el link per consultar el programa d’activitats.

01_LaMolina+Masella_WSD