El rider de la FCEH Aleix López subcampió d’Espanya d’Slopestyle

El català, que el passat mes de febrer assolia el títol de Campió d’Europa Slopestyle, es proclamava Campió d’Espanya de la disciplina en la passada edició. 

El passat dissabte 2 d’abril es van celebrar els Campionats d’Espanya de surf de neu Slopestyle a l’Snowpark Sulayr de Sierra Nevada. En la categoria masculina de surf de neu la prova va ser molt disputada. Jose Aragó (Fed. Andalusa – Life Experience) es va imposar amb una puntuació de 8’95 i el rider català Aleix López  (CEMT), integrant del grup de tecnificació de surf de neu de la FCEH i que defensava el títol de campió 2014-15,  va ser segon amb 8’13. El tercer classificat va ser el basc Manex Azula amb una ronda de 8’03.

‘Han estat uns Campionats d’Espanya molt diferents als que s’han fet fins ara, el circuit ha estat bastant bo i s’ha vist reflectit en el nivell de la competició. Finalment no vaig poder tornar a ser Campio d’Espanya però estic molt content de la competició que vaig fer’, explica l’Aleix, rider de la FCEH que el passat 21 de febrer de 2016 a Itàlia feia història proclamant-se Campió d’Europa d’Slopestyle. 

El Campionat d’Espanya de freestyle, previst el diumenge dia 3, no es va poder realitzar a causa del fort vent. 

Palmarès Aleix López 

1r Clas. Europa Cup Slopestyle 2016
1r Clas.BA Campionat España Absolut 2015
1r Clas.SBS Campionat España Absolut 2015
4t Clas.SBX Campionat España Absolut 2015
1r Clas. BA Campionats Catalunya 2015