El secretari general de l’Esport rep Gorce i Ferrer, bronze als Jocs Paralímpics

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, rebrà avui, a les 20:00h de la tarda, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, l’esquiador alpí català amb discapacitat visual Gabriel Gorce i el seu guia, Arnau Ferrer, que van guanyar la medalla de bronze en la Súpercombinada dels Jocs Paralímpics d’Hivern de Sotxi 2014.

En l’acte, Ivan Tibau estarà acompanyat pel president de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, Oscar Cruz, i el President de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, Manel Eiximeno, a banda de representants de l’equip tècnic i familiars.

En la seva segona participació olímpica –va debutar a Vancouver 2010-, Gabriel Gorce va guanyar a Sotxi la primera medalla en uns Jocs, un bronze, que va ser el millor resultat dels representants catalans en aquesta competició i va representar un dels tres metalls que va sumar la delegació estatal. Acompanyat de Ferrer, a la cita russa Gorce també va obtenir dos diplomes paralímpics, gràcies als dos setens llocs en les proves de descens i de gegant. L’esquiador resident a la Cerdanya té una àmplia experiència com a corredor en proves de la Copa d’Europa, la Copa del Món i el Campionat del Món d’esquí alpí paralímpic.