El surf de neu torna a Masella amb La Marmota Surfera

 

L’estació ceretana de Masella acollirà dissabte 26 de març La Marmota Surfera, una de les proves del Circuit Open Mini Surfers organitzada per la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH). La competició finalitzarà amb premis per tots els participants i una xocolatada.

La propera prova del Circuit Open Mini Surfers, organitzat per la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, serà La Marmota Surfera aquest proper dissabte 26. Masella estarà plegada de petits surfers disposats a guanyar la prova i les categories que hi participaran seran els Infantils i els Renyocs.

Entre les 08:30 i les 09:30 del matí es farà l’entrega de dorsals al bar de la base de l’estació. Allà també s’hi podrà inscriure tots els nens que vulguin córrer La Marmota Surfera, encara que no siguin professionals. Amb la Categoria Open qualsevol persona aficionada, dins les categories corresponents, pot participar a la prova. A les 09:30 començaran els entrenaments i al cap d’una hora es donarà el tret de sortida a la cursa.

Un cop finalitzada la cursa i per recuperar forces, s’oferirà xocolata desfeta a tothom qui ho vulgui, mentre s’entreguen els premis als campions. I com no podia faltar, cada participant obtindrà un premi de participació, cedit pels patrocinadors.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.