El Txuri Urdin s’imposa al C.G.Puigcerdà

El passat cap de setmana el Club de Gel Puigcerdà s’enfrontava amb el Txuri Urdin. Els ceretans jugaven fora de casa en un partit molt igualat, ja que els dos equips van haver de disputar una pròrroga i una tanda de penals. Finalment el Club Hielo Txuri Urdin es va endur la victòria.

La lluita va ser l’element que va determinar el partit d’ahir ja que tots dos equips van donar tot el que tenien i així ho van demostrar fins al punt d’haver de decidir el partit amb penals. El Puigcerdà va passar per diferents estadis de rendiment mentre que el Txuri Urdin es va mantenir constant i insistent.

La nit començava confosa a la pista del Txuri Urdin ja que abans de començar el partit hi varen haver complicacions tècniques per part de l’equip de manteniment de la pista basca. Això no va afavorir a unes condicions òptimes per a l’inici del partit i va afectar a la concetració dels juigadors. Tanmateix el Puigcerdà rebia dos cops durs a l’inici del partit: Pablo Puyuelo del Txuri Urdin anotava el primer gol i Maxime Lutaud (CHTU) carregava contra Benjamin Touron fent-li una ferida que el va obligar a anar a l’hospital i rebre cinc punts de sutura. S’arribava al minut 12 i en situació de powe-play favorable, Juan Brabo marcava el primer del Club Gel Puigcerdà. Instants després, Alex Vea anotava el segon del Txuri Urdin. Per acabar la primera part Salva Barnola va anotar el segon gol dels ceretans deixant el marcador 2-2.

La segona part començava no va ser una bona part pel Puigcerdà. El rendiment dels ceretans es va veure disminuït i això va fer que el Txuri Urdin aprofités la situació i pressionés amb mes força i insistència. Al minut 9 Pablo Puyuelo, en una actuació solitària, va anotar el tercer gol de la nit pel Txuri Urdin. Passats dos minuts, Ignacio Soloranzo va marcar el quart gol del Txuri Urdin. L’últim gol de la part i del Txuri Urdin (a excepció del penalt que li va donar la victòria) el va marcar Kevin Zampa al minut 15. El Puigcerdà no va aconseguir marcar cap gol durant aquesta part i el marcador quedava 5-2.

La tercera part seria l’invers de la segona ja que el Club Gel Puigcerdà va jugar amb tota la potència que havia estat absent durant les altres parts. Arribava el minut 9 i, en situació de power-play, Ramon Morer marcava el tercer gol del Club Gel Puigcerdà assistit pels seus companys Barnola i Brabo. Dos minuts més tard Juan Brabo ajudat per Barnola i Vorobel, va anotar el quart gol de la nit. El Puigcerdà estava remuntant i estava a les portes de l’empat i, evidentment, les va creuar. Jesús Moreno i Bastien Tona (l’anotador del gol) van ser els encarregats de fer la jugada que col·locaria al Puigcerdà a l’alçada del Txuri Urdin. La tercera part acabava amb el marcador 5-5. La pròrroga ja era una realitat.

Es va juga una pròrroga de 5 minuts on cap dels dos equips van anotar cap gol. Val a dir que el Puigcerdà va jugar amb 3 jugadors i el Txuri amb 4. Així era com arribava l’hora dels penalts. Els encarregats de llançar per part del Txuri Urdin van ser: Adrian Sosa (Si), Kevin Zampa (Si), Maxime Lutaud (No). Per part del Puigcerdà: Slavomir Vorobel (No), Juan Brabo (Si), Salva Barnola (No). D’aquesta manera el Txuri URdin guanyava l’equip ceretà.

Cal dir que durant aquest partit Daniel Hilario no va poder jugar ja que Divendres (el dia abans del partit) va arribar la sanció del partit degut a la incorrecció del partit contra el SAD Majadahonda. Val a dir que aquesta sanció va arribar per la tarda, per tant el temps de reacció per part del Club va ser nul.