Els Alevins disputen el Cargol de Neu i el Mem.Chichu Tauler

El dissabte 15 i el diumenge 16 de març prop de 300 corredors han disputat el Trofeu Cargol de Neu i el Memorial Chichu Tauler, curses pertanyents al circuit d’esquí alpí de base Audi quattro Cup. Llet Nostra, proveïdor oficial de la FCEH, va fer arribar el seus batuts de llet a les pistes per donar energia als corredors després de la dura competició.

El dissabte va tenir lloc la 21a edició del Trofeu Cargol de Neu a l’estació gironina de La Masella i a l’endemà diumenge es va celebrar el 18è Memorial Chichu Tauler a l’estació andorrana de Grandvalira, ambdues curses pertanyents a l’Audi Quattro Cup, el circuit oficial d’esquí alpí de base dins del calendari de competicions de la FCEH i la RFEDI. Prop de 300 esquiadors de vuit a dotze anys dels principals clubs d’esquí del Pirineu català, andorrà i també de la resta d’Espanya van participara a les competicions. Dissabte, la cursa que organitza any rere any el Club Alpí Nuria Masella Cerdanya (CANMC), va consistir en un Gegant que va tenir lloc a la pista Devallada. En categoria U12, els Campions van ser Jana Suau del GRAN i Gerard Verdu del ECPCGR, seguits en segona posició de Paula Tortajada de LMCE i Ignasi Pla del UEC-M i en tercer lloc de Victoria Cubiña del CANMC i Marti Torrades del GRAN. Pel que fa a la categoria U10, la corredora del ELIT Elsa Sisniega i el corredor del CANMC Roger Segura es van dur les primeres posicions del podi. Auraa Coronado del MLEC i Martí Castell de LMCE van fer segone, mentre que Georgina Muñoz i Nil Santiveri del CET van ser els tercers de la prova.

Diumenge el Club Esquí UEC Mataró – Granollers (GRAN -UEC) va organitzar una Combirace al circuit d’esquí cross de Pas de la Casa. Els dos dies les curses van començar a les 10.00 hores i els Campions van ser, Claudia Garcia del ECPCGR i Roger Segura del CANMC en U10, seguits de Carlota Goula del CEAC i Martí Castell de LMCE com a segons classificats. En tercer lloc de la categoria van quedar Bruna Suau del GRAN i Aniol Torres del UEC-M. En U12, el primer calaix del podi va ser pels corredors del GRAN Jana Suau i Joan Labal, seguits en el segon calaix de Arrieta Rodriguez del CEVA i Conrad Sastre del GRAN. Julia Farreras del MLEC i Victor Roca del CANM-C van ocupar el tercer esgraó del podi.