Els Campionats de Catalunya d’Esquí Alpí Veterans, en joc a Boí Taüll

foto

La darrera gran competició d’esquí alpí de la temporada 2017-2018 arriba aquest cap de setmana amb l’estació del Pirineu de Lleida com a escenari. La pista Vaques acollirà dissabte dues mànegues de Gegant i diumenge dues d’Eslàlom. 

El Club d’Esquí GER/CES i l’estació de Boí Taüll ho tenen tot a punt per donar el tret de sortida, aquest pròxim cap de setmana 7 i 8 d’abril, als 55è Campionats de Catalunya de Veterans, l’última gran competició de la temporada.

Dissabte a les 9.00 del matí es realitzarà el reconeixement de la pista, i a les 9.45 sortirà del portilló el primer corredor, en un Gegant disputat a dues mànegues a la pista Vaques. El mateix escenari on, diumenge, tindrà lloc amb els mateixos participants dues mànegues d’Eslàlom.

Una competició, que acostuma a tancar el calendari, que s’haurà de veure si es pot desenvolupar amb normalitat, ja que precisament les previsions meteorològiques previstes per aquest cap de setmana indiquen probabilitats de precipitació.  Sigui com sigui, la nombrosa participació i l’espectacle estan assegurats a Boí Taüll en una prova que tanca la 7a Lliga Catalana – Andorrana Veterans.

 

Enllaços d’interès

Nota informativa