Els equips d’alt nivell continuen la seva preparació a la glacera de Stubai

Els equips d’alt nivell de la FCEH segueixen la seva preparació a la glacera de Stubai a Austria. L’equip Femení, integrat per Ona Rocamora (Atomic), Nuria Pau (Rossignol), Mariona Boix (Atomic) i Julia Bargallo (Salomon) i el masculí, Juan Del Campo (Atomic), Pol Rocamora (Atomic) i Miquel Mateu (Fischer) han compartit concentració a Stubai.

A mesura que arriba l’hivern, les sessions d’entrenament són cada vegada més específiques, amb l’objectiu d’arribar a les primeres curses a final de novembre amb el millor estat de forma possible. Les copioses nevades d’aquesta última setmana han dificultat la qualitat en l’entrenament, de totes maneres Albert Rovira, responsable de l’equip femení de la FCEH destaca el bon nivell dels atletes i l’òptima preparació que s’ha realitzat en aquesta concentració tot i les condicions meteorològiques’.

Els dos grups d’alt nivell de la FCEH tornaran a Stubai per realitzar la ultima concentració a principis de novembre, abans de començar el circuit de carreres.

Enllaços relacionats
Galeria de vídeos