Els equips femenins de la FCEH realitzen la primera concentració a la neu

Les integrants femenines dels equips d’esquí alpí d’Alt Nivell i U-18 de la FCEH han iniciat la pretemporada a Stubai (Àustria). 

Les esportistes d’alpí catalanes Anna Diaz Prieto, Anna Esteve, Marta Jiménez, Nuria Tornero; integrants de l’equip femení d’Alt Nivell de la FCEH, juntament amb les esportistes de l’equip U-18; Eugenia Mateu, Miren Miquel i Maria Relat, han realitzat la seva primera concentració a la neu de la pretemporada a Stubai (Àustria). 

Segons els tècnics responsables del grup d’Alt Nivell; Pep Pujol i Cesc Roca, i del grup U-18; Felix Aznar, les noies han pogut treballar molt intensament tot i la calor dels últims dies que dificultava el bon estat de la neu. “Hem treballat amb sessions a la neu de matí i entrenaments físics a la tarda, on les esportistes han rendit a un nivell alt,  per la qual cosa sóm optimistes amb el que tenim per davant”, explica Pep Pujol. 

Els grups femenins continuaran les activitats de físic a Sierra Nevada del 13 al 18 de juliol i els entrenaments en neu del 21 al 28 de juliol a Sas Fee.