Els equips femenins U18 i U21 segueixen la preparació al CAR de Sierra Nevada.

Ha estat una setmana molt intensa, les esportistes han treballat molt bé fisicament i estan amb moltes ganes d’anar a la neu de Saas-Fee el proper 15 de juliol. 

Els equips d’esquí alpí femenins U18 i U21 de la FCEH han estat concentrats al CAR de Sierra Nevada del 3 al 8 de juliol per continuar amb la preparació física de cara a la pretemporada 2016-17. Aquesta ha estat l’última concentració de físic abans d’anar a la neu.

Les noies, a més de tests de control, han treballat molt intensament, realitzant més de tres sessions al dia de diumenge a divendres, arribant a un total de 15. ‘Després d’aquests dies, podem assegurar que el grup arriba en forma una setmana abans de viatjar a Saas Fee per estrenar la nova Casa España de la RFEDI, que un any més ens donarà facilitats per entrenar a la glacera Suïssa.” assegura el tècnic de l’equip català Pep Pujol. 

Després d’una molt bona primera experiència de la passada pretemporada amb la Casa España als Alps Suïssos, els responsables RFEDI han llogat un hotel a 5 minuts del remuntador Alpine Express que dóna accés a la glacera situat a partir dels 3.000 m. Casa Espanya estarà oberta des del 16 de juliol fins al 30 de novembre.