Els esquiadors catalans U16 comencen amb bon peu la Copa Espanya

foto

El 17 i 18 de novembre el recinte indoor Madrid SnowZone va acollir el Trofeu Spainsnow Obertura Copa Espanya Audi U16, amb la disputa d’un GS classificatori i un Paral·lel on van destacar-hi alguns esportistes de la FCEH.

Els joves esquiadors catalans van donar el tret de sortida a la competició aquesta temporada 2018-2019 amb la sempre igualada Copa Espanya Audi U16. El recinte indoor Madrid SnowZone va acollir la primera parada del circuit, que va comptar amb més de 100 participants.

El dissabte va ser el torn d’un Gegant (GS)  a dues mànegues classificatori on només 32 homes i dones passaven el tall per poder competir l’endemà. Un primer test on fins a 5 esquiadores catalanes van acabar al Top 10, amb Arianna Vilar com a millor classificada (4a). Encara millor van anar les coses entre els homes, amb les tres primeres places ocupades per corredors de casa nostra: Aniol Torres, Iu Vidal i Nicolas Nesweda van ocupar les tres primeres places, per aquest ordre.

Ja en la cita definitiva de diumenge, amb la disputa de la modalitat de Paral·lel, les emocionants i disputades eliminatòries per parelles van deixar resultats satisfactoris per als corredors catalans.

Arianna Vilar de l’MLEC va acabar 4a, mentre que dues representants més com Elsa Sisniega de l’ELIT i Georgina Tarragó de LMCE van arribar fins a la ronda de quarts de final.

En categoria masculina, es va viure una final catalana entre Iu Vidal de LMCE i Aniol Torres del Granuec, que va decantar-se en favor del primer. En la final de consolació hi va ser present Nicolas Nesweda del Granuec, 4t classificat.

A més, també van arribar fins als quarts de final dos catalans més, Jan Vilella del C.E.T. i Pau Valle del Granuec.

La Copa Espanya Audi U14/U16 es reprendrà l’any vinent amb la 1a Fase, que tindrà lloc a Sierra Nevada entre el 18 i el 20 de gener.