Els Infantils I obren l’última prova d’Audi quattro cup amb un Eslàlom

Ahir dilluns va donar el tret de sortida l’última prova de la Copa d’Espanya d’Esquí Alpí Audi quattro cup a Sierra Nevada. Aquesta competició congregarà fins dissabte a terres granadines a més de 500 Alevins, Infantils i Gorrions d’arreu de la península i posarà punt final a tres mesos intensos de circuit.

Els encarregats d’obrir la primera jornada d’Audi quattro cup a Sierra Nevada van ser els Infantils I, concretament, un total de 120 corredors que que es van haver d’enfrontar ahir a un Eslàlom de 49 portes a la pista Rebeco

El tres classificats d’aquesta primera prova van ser el Marco Sánchez, el Mikel Linacisoro i l’Alejandro Parra, en homes. Pel que fa a les noies, les tres classificades van ser la Noelia Gasienica, la Carla Grau i la Jazmín Parellada.

Avui, segon dia de competició, està previst que els Infantils I facin el descens d’un Gegant i, finalment, que demà dimecres disputin un Súper Gegant.

A partir de dimecres i fins divendres entraran en escena els Infantils II, mentre que els Alevins I i II i els Gorrions (que ja van tastar les pistes de Sierra Nevada el passat 10 de març) clouran el circuit Audi quattro cup el dissabte 14 amb les pistes de competició exclusives per a ells.