Els millors del Cargol de Neu (u10-u12) a Masella

La cinquena cita Audi quattro Cup 2015 va arribar a la comarca de la Cerdanya. Clara Bertran, Alejo Condomines (u10) , Alexia Ferret i Martí Torrades (u12) van liderar el Gegant. 

El passat dissabte 14 de març el circuit Audi quattro Cup va arribar a l’estació catalana de Masella amb la celebració d’una de les cites més antigues de l’esquí alpí en alevins: La 22a edició del Cargol de Neu.La cursa, organitzada any rere any pel club CANMC Cerdanya, formava part del circuit d’Alevins Audi quattro Cup 2015 del calendari oficial de curses de la RFEDI.

La pista Davallada va ser l’escenari on nens i nenes en categoria U10 i U12 van gaudir d’un Eslàlom Gegant a una mànega que va donar el tret de sortida a les 9:30 del matí. Clara Bertran del CANMC i Alejo Condomines del CANMC es van proclamar guanyadors del Gegant u10, seguits en segon lloc d’Ona Vidal i Aleix Aubert del C.E.T i en tercer lloc d’Aura Coronado del MLEC i Pedro Barnaus del CEAC. Alexia Ferret del CAEI i Martí Torrades del GRANUEC van ser els primers classificats del Gegant en u12, seguits en segon lloc de Bruna Suau i Ignasi Pla del GRANUEC i en tercer lloc de Arianna Vilar del MLEC i Enric Ferrer del C.E.T. 

Hi van prendre part prop de 300 esquiadors de vuit a dotze anys provinents dels principals clubs d’esquí del Pirineu català, andorrà i també de la resta d’Espanya. 

Enllaços relacionats
Classificació completa