Els nostres esquiadors participen a Copa Europa i Proves FIS

Copa d’Europa de Wengen

El corredor d’esquí alpí català Ferran Terra, membre de l’equip A masculí de la RFEDI, ja ha agafat l’avió per anar a Suïssa, on divendres 11 i dissabte 12 de gener, competirà, juntament amb el seu company Paul de la Cuesta, a la Copa d’Europa de Wengen.

A Suïssa disputarà dos Descens i prèviament participaran en els entrenaments oficials de la prova els dies 9 i 10 de gener. Desprès d’aquesta prova en suïssa, FerranTerra seguirà participant en carreres de Copa d’Europa abans dels Campionats del Món que tindran lloc a Schladming (Àustria) del 5 de febrer al 17 de febrer del 2013. 

4 proves FIS

Pel que fa a l’equip B de la RFEDI, els corredors catalans Pol Carreras i Pol Rocamora, participen en quatre carreres FIS a Itàlia al llarg d’aquesta setmana. Les dues primeres són dos Gegants que tindran lloc avui 8 de gener i demà dimecres a La Thuile. Durant els dies 10 i 11 estaran a l’estació, també italiana, de Valgrisenche per disputar dos Slaloms. Tots dos esquiadors buscaran estar entre els 30 primers classificats.

Calendari

8-9 gener: Carrera FIS a La Thuile (Itàlia)
9-10 gener: Proves classificatòries Copa Europa Wengen
10-11 gener: Carrera FIS A Valgrisenche
11-12 gener: Copa Europa de Wengen

Enllaços relacionats 

Web FIS-SKI
Web RFEDI