Els patinadors catalans Aleix Gabara i Arnau Joly participen al World Development Trophy

Els patinadors catalans del FC Barcelona Aleix Gabara (Júnior) i Arnau Joly (Basic Novice A) participaran de l’11 al 17 d’abril al ISU World Development Trophy, celebrat a Gdansk (Polònia). La competició, adreçada a tots els països europeus, acollirà patinadors i patinadores de les categories Basic Novice A, Basic Novice B i Júnior. Els dos primers dies es desenvoluparà la competició i la resta de la setmana es realitzarà un camp d’entrenament que comptarà amb els millors patinadors Júnior i Basic Novice. També representaran a Espanya les patinadores madrilenyes Valentina Matos (Júnior) i Laura Barquero (Basic Novice B).
És la quarta vegada consecutiva que Federació Polonesa de patinatge acull aquest esdeveniment. Gdansk té una excel·lent instal·lació per a tal esdeveniment amb pistes de gel, sales de reunions i allotjament en un sol edifici. 

El patinador Aleix Gabara va assolir el passat mes d’octubre de 2015 la seva millor marca personal i la 7a posició al Grand Prix Júnior de Logronyo. A més, s’ha proclamat aquesta temporada Subcampió de l’Open Andorra de patinatge sobre gel a Canillo, 3r classificat al Campionat d’Espanya celebrat a San Sebastián i Campió de Catalunya Júnior a Puigcerdà. Arnau Joly, per la seva banda, ha assolit els títols de subcampió d’Espanya de patinatge artístic sobre gel en la categoria Advanced Novice i de Campió de Catalunya Novice.