Els ‘riders’ catalans Isaac i Rubén Vergés i l’Oriol Fargas participaran en el ‘half pipe’ de Ruka

Els ‘riders’ catalans Isaac i Rubén Vergés, Oriol Fargas i l’aragonesa Sara Eguibar participaran aquest cap de setmana al ‘half pipe’ de Ruka (Finlàndia), puntuable per a la Copa del Món d’Snowboard. 
 
Fins ara, els riders Espanyols han competit bé. A la Saas-Fee (Copa d’Europa), l’octubre passat, l’Isaac Vergés i el Carles Torner van disputar la final a la qual només van arribar 16 surfistes de neu. Vergés va acabar en novena posició amb una puntuació de 68,5. Torner va ser 14è amb 34,0 punts. En aquesta mateixa estació, el 3 de novembre, Queralt Castellet es va proclamar campiona. La rider va dominar tota la prova, en les eliminatòries va obtenint 87,3 punts en el primer grup i d’aquesta manera va passar directament a la final on va aconseguir 87. Castellet, no competirà a Finlàndia ja que es troba al Colorado (EUA). Per la seva banda, Vergés també va participar-hi aconseguint la posició 33.
 
Recordem que aquesta temporada l’estació catalana de La Molina seguirà present en el calendari internacional d’Snowboard ja que acollirà una prova de la Copa del Món el 10 de març de 2012.