Tot a punt pel Campionat de Catalunya d’Esquí de Fons de Llarga Distància

En el marc de la 27a Marxa Andorra Fons se celebra, aquest proper diumenge 12 de febrer, el Campionat de Catalunya d’Esquí de Fons de Llarga Distància.

El Campionat de Catalunya d’Esquí de Fons de Llarga Distància, la 12a Copa Catalana d’esquí de fons i la 7a Copa Nins 2016 – 2017 de la FCEH aterren el 12 de febrer en la 27a Marxa Andorra i Micro Andorra d’esquí de fons, aquesta última adreçada a les categories Infantils, Bacteri, Pollet i Benjamí.

Totes les categories competiran en tècnica lliure i hi ha previstes set distàncies; 20 i 10 quilòmetres pels corredors de la Marxa Andorra i 2,5, 1,5, 1 i 0,5 quilòmetres pels participants de la Micro Andorra.

Només els esportistes de les categories U18, U20, sènior i màster opten al títol de Campió de Catalunya d’Esquí de Fons de Llarga Distància.

La prova, organitzada per La Rabassa – Naturlandia Nòrdic Esquí Club, començarà a les 10 hores del dissabte amb la sortida de 10 i 20 quilòmetres, continuant per la de 5 quilòmetres i deu minuts més tard es donarà el tret de sortida a la prova de  2,5 quilòmetres. Totes les sortides seran en massa.

Els tres primers classificats de cada distància seran premiats a les 13.30.