En marxa el circuit català amb la 6a Cerdanya Roller

El PEC organitza una edició més d’aquesta tradicional cursa d’esquí de rodes.

El proper dissabte 3 d’octubre el Club d’Esquí Puigcerdà (PEC) organitza la 6a edició de la Cerdanya Roller d’esquí de rodes en estil lliure, cursa inscrita en el calendari oficial d’activitats de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) i la segona de les cinc proves que formen el circuit català 2015-2016 de la disciplina. Aquest circuit inclou el Trofeu Festa Major de La Seu d’Urgell, la 6a Cerdanya Roller, la 19a Pujada a La Rabassa, la 10a Roller – Ski de Canillo Montaup i a 2a Pujada a l’Arp. 

La 6a Cerdanya Roller està adreçada a les categories Màster, Sènior, Júnior (I i II), Cadet, Infantil (I i II) i Benjamí que participaran en dues distàncies (llarga i curta) en funció de la seva categoria. La distància llarga prevista serà de 10,6 quilòmetres i la curta de 3,8 quilòmetres, tant per a dones com per a homes.

El lloc de la prova serà la tradicional Collada de Toses, un tram del costat Cerdanya. Les inscripcions es realitzaran únicament a través de la pàgina web del PEC (www.pec.cat)  fins el dia abans de la prova a les 22:00 hores. 

Els campions de la passada edició van ser Irineu Esteve (Naturlandia) i Berta Morral (CEFUC) a la distància llarga, i Miquel Auladell (PEC) i María Sellés (BELLVER) a la distància curta. 

Enllaços relacionats
Reglament i Itinerari