En marxa el prestigiós stage de tecnificació de la FCEH amb més de 25 participants

L’stage de patinatge artístic de la FCEH compta amb la prestigiosa entrenadora de la Federació Italiana de Gel, Cristina Mauri i la gran Kima Gratacós, preparadora física de l’equip olímpic espanyol de natació sincronitzada. 

Del 29 de juny al 4 de juliol de 2015 la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) està organitzant un stage de tecnificació de patinatge artístic sobre gel adreçat a tots/es els patinadors/es amb medalla nacional en les categories Debs- Basic Novice, Novice Advanced, Júnior, Sènior i Júnior 2a (amb mínim de medalla de bronze). 

L’stage, que compta amb un total de 26 patinadors i patinadores inscrits, s’està desenvolupant a les instal·lacions del Palau de Gel del Fútbol Club Barcelona, a càrrec de la prestigiosa entrenadora de la Federació Italiana de Gel, Cristina Mauri. També hi participen els entrenadors Marta Andrade, Nathalie Pardos, Vahe Ghazaryan i Patrick Capmartin. La preparació física, que s’està realitzant paral·lelament al complex de la residència Joaquim Blume del CCE, va a càrrec de Kima Gratacós, entrenadora de preparació física de l’equip Olímpic Espanyol de natació sincronitzada. 

Enllaços relacionats
Nota Informativa 
Galeria d’imatges