Enriquidora concentració dels equips masculins AN i U18 a Stubai

Els integrants dels equips masculins d’Alt Nivell i U18 de la FCEH han finalitzat amb èxit la seva primera concentració a la neu. 

Del 17 al 23 de juny els esportistes dels grups de tecnificació masculins d’Alt Nivell (AN) i U18 van completar la seva primera concentració d’esquí a la neu d’Stubai. Els tecnificats de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) Toni Puig, Marc Tabernero, Marc Pascual, Nil Sellas, Joan Ureña, Aingeru Garai, Albert Ortega, Andrés Fornesa i Ramón Barrufet, juntament amb el responsable tècnic dels grups Diego Jiménez i el preparador físic Isaac Bru, van treballar intensivament durant 7 dies a la neu, completant la seva preparació amb diferents sessions de físic.

Segons Diego Jiménez: ‘Les condicions meteorològiques no van acompanyar però els esportistes de la FCEH van realitzar un gran volum de treball. Cada tarda a l’hotel feien físic i entrenaments. Només va faltar l’esquiador Ricard Ortega que no va poder viatjar amb l’equip perquè s’està recuperant d’una operació’.

La primera concentració de la pretemporada que van realitzar aquests grups va ser de físic i va tenir lloc a Berga a principis del mes de juny. La segona estada de pretempora, i primera a la neu, va ser aquesta d’Stubai i finalment la tercera es va fer a Sierra Nevada del 6 al 12 de juliol. A Sierra Nevada es van afegir dos nous esportistes als grups de tecnificació AN i U18: l’andorrà Pol Robert de l’any 1997 i Marc Montes de l’any 1999 i procedent de La Val ‘Aran, respectivament.

Després de sumar enriquidores experiències d’entrenament durant les 3 concentracions de pretemporada, tot els tecnificats AN i U18 dels equips masculins tornaran a la càrrega a finals del mes de juliol a Sierra Nevada on tenen previst continuar amb els entrenaments físics. 

Enllaços relacionats
Vídeo Concentració d’Esquí a Stubai