Equips del PEC i del CENA lideren els podis del Campionat de Catalunya de Relleus

El passat diumenge 13 de març van tornar una temporada més a La Rabassa els Campionats de Catalunya de Relleus per equips sota les distàncies de 2,5, 3 i 5 quilòmetres. Es tractava d’una prova Open de tres relleus per equips, el primer sota la tècnica clàssica i els altres dos sota la tècnica lliure. Els corredors entre les categories U6 i U14 van participar a la distància de 2,5 quilòmetres mentre que els corredors entre les categories Cadet i Màster ho van fer a la distància de 5 quilòmetres.

A la distància de 2,5 quilòmetres es van proclamar Campiones de Catalunya de Relleus les corredores Martina Sellés, Mireia Galcerán i Rita Auladell, integrants de l’equip femení del PEC 1. Pel que fa a la classificació masculina en aquesta distància, l’equip campió va ser el CENA 1 format per als corredors Manuel Rullan, Sergi Brau i Oscar Jorba. A la distància de 5 quilòmetres, les corredores més ràpides i que es van dur el títol de Campiones van ser Ariadna Canela, Berta Guitart i Claustre Montaner de l’equip CENA 1. En homes, els més ràpids van ser Martí Forcada, Aniol Borell i i Miquel Auladell, integrants de l’equip PEC 1.