És el torn de les Finals de Copa del Món SBX a La Molina

És el primer cop que Espanya acull aquesta competició que és conseqüència de la feina que els gestors dels esports paralímpics catalans estan fent envers a l’organització de grans esdeveniments.

Després de la Copa d’Europa d’Esquí Alpí Paralímpic de persones amb una discapacitat IPC celebrada a La Molina del 22 i 25 de gener, i les proves  IPCAS, els dies 24 i 25 de gener, l’estació de La Molina torna a acollir del 10 al 12 de febrer, i per primer cop, el tram final del circuit de Copa del Món IPC en la modalitat d’snowboard. Del 10 al 12 de febrer es celebraran les curses de Copa del Món i la Final del Copa del Món Snowboardcross IPC. Les categories segons reglament IPC seran upper limbs (amputacions superiors) i lower limbs (amputacions inferiors) classificats en homes i dones. La competició es realitzarà en el boardercross d’Alabaus.

De nou, la FCEH dóna suport a l’esport per a persones amb discapacitat. Des de l’any 2003 La Molina ha invertit una gran quantitat de recursos en l’organització d’esdeveniments d’esquí alpí. Sylvana Mestre, presidenta del Comitè Tècnic Esportiu d’Esquí Alpí IPC destaca: ‘Van començar a acollir carreres nacionals, seguits de campionats nacionals i a partir d’aquí s’ha anat construint una fidelitat entre La Molina i les proves per a persones amb discapacitat.”