Es posa en marxa el web oficial de la candidatura Barcelona-Pirineu 2022

Gestionada des de l’Oficina Tècnica de la candidatura, recollirà totes les informacions, novetats i agenda de tots els aspectes relacionats amb el projecte olímpic i amb els esports d’hivern.

El lloc web oficial de la candidatura Barcelona-Pirineu 2022, www.barcelonapirineu2022.org, ja està en funcionament. La pàgina, on es podrà consultar tota la informació que generi el projecte olímpic, les fites més importants del seu calendari, i d’altres aspectes relacionats amb els esports d’hivern a Catalunya, estarà gestionada directament per l’Oficina Tècnica i s’anirà actualitzant permanentment amb l’aportació de notícies, imatges i vídeos.

Els continguts del web, que s’aniran ampliant els propers mesos, se centren en desenvolupar el programa esportiu dels Jocs Olímpics d’Hivern i les característiques principals de cadascuna de les modalitats que els integren.

La pàgina informa de les principals dates que marcaran la pre-candidatura en el camí que hi ha fins a la designació de la ciutat aspirant a organitzar els Jocs Olímpics de 2022 a l’any 2013, per part del Comitè Olímpic Espanyol, i, en una segona fase, la designació com a ciutat olímpica d’hivern, al 2015.

A més, el web té la voluntat de convertir-se en la millor eina perquè els ciutadans puguin informar-se dels principals actes i reunions que s’aniran duent a terme des de l’Oficina Tècnica de la candidatura, i perquè tinguin accés al recull de notícies que aquesta generi, fruit d’aquest procés.

El web anirà incorporant imatges i vídeos informatius sobre els Pirineus catalans, i vol convertir-se en una plataforma per divulgar les característiques de les comarques pirenaiques catalanes, així com dels esports de neu i gel.

Informa Ajuntament de Barcelona