Escalfant motors per a acollir el 9è Trofeu Internacional Vila de Puigcerdà

Els dies 10, 11 i 12 d’octubre de 2014 es disputarà la 9a edició del Trofeu Internacional Vila de Puigcerdà de cúrling, a la pista de gel del Club Poliesportiu Puigcerdà. Es poden seguir els partits en directe en aquest web. 

Enguany la competició compta amb la participació més elevada de totes les edicions, ja que s’han inscrit 30 equips, el màxim permès per la capacitat de la pista de gel. Cal destacar la presència d’equips de 10 nacionalitats diferents (Canadà, Suècia, Escòcia, Suïssa, Holanda, França, Itàlia, Andorra, Espanya i Catalunya), fet que posiciona aquest trofeu com un dels millors del sud d’Europa.

La competició començarà el divendres dia 10 a les 4 de la tarda i es desenvoluparan diverses rondes de partits fins el diumenge dia 12 a les 14:15 h que és disputarà la final. A més de la vessant esportiva, durant el “bonspiel” (és com s’anomena aquest tipus de competició en el món del curling), també s’han organitzat diversos esdeveniments de caire social per a tots els participants.

L’èxit d’aquesta edició és gràcies a la tasca de tots els membres de Curling Puigcerdà Pànxing, així com la inestimable col·laboració del Club Poliesportiu Puigcerdà i també de les institucions que hi donen suport. Animem a tota la gent que vulgui gaudir d’aquest esport a venir a veure aquesta competició d’alt nivell.