Espanya goleja Sud-Àfrica (12-1) i es col·loca segona en el Mundial

La selecció espanyola femenina d’hoquei gel s’ha enfilat a la segona posició del Campionat del Món que s’està celebrant a Puigcerdà (Girona) després d’imposar-se ahir a l’equip de Sud-Àfrica per un còmode 12-1.

Espanya va reaccionar amb una gran golejada a la derrota davant la màxima favorita a l’or i líder en solitari, Corea, amb uns parcials de 3-0, 4-0 i 5-1.

Després de la jornada de descans d’avui divendres, Espanya jugarà els seus últims partits del Mundial aquest dissabte davant Islàndia i el diumenge s’enfrontarà a la selecció de Croàcia, tots dos a partir de les 20:00 h.

Més partits de la 3era jornada

En els altres partits de la tercera jornada, Croàcia va sumar dos punts després de derrotar en la pròrroga a Bèlgica (2-1) després d’acabar amb empat a 1 el temps reglamentari, mentre que Corea es va consolidar en la primera posició de la taula després d’imposar-se a Islàndia per 4 gols a 1.